Πολιτική Αλλαγών – Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εάν ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία εκτιμώμενης παραλαβής του, χωρίς καμία επιβάρυνση επιστροφής, με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή θα γίνει με τη συνεργαζόμενη Courier και στο ίδιο πακέτο με όλα τα δικαιολογητικά διαφορετικά η χρέωση είναι 3,00 ευρώ για επιστροφές από πελάτες εντός Θεσσαλονίκης και 3,50 ευρώ για επιστροφές πελατών της υπόλοιπης Ελλάδας εκτός δυσπρόσιτων περιοχών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΡΟΥΣ ή ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εάν επιθυμείτε την ακύρωση μέρους ή ολόκληρης της παραγγελίας μετά την παραλαβή των προϊόντων, μπορείτε να κάνετε επιστροφή εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών, από την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσής & θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, εντός 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών ή τα χρήματά σας θα πιστωθούν για οποιαδήποτε νέα παραγγελία επιθυμείτε. Σε περίπτωση αλλαγής αρχικής παραγγελίας, οι 14 ημέρες μετρούν από την ημέρα της πρώτης (1) παραγγελίας.

Οι επιστροφές που αφορούν επιστροφή χρημάτων, θα επιβαρύνουν τον πελάτη με τα έξοδα αποστολής.

Εάν πραγματοποιήσετε επιστροφή με την ACS & την ένδειξη

“Χρέωση Παραλήπτη”, θα αφαιρεθούν από το ποσό της επιστροφής σας 3,00 ευρώ για επιστροφές εντός Θεσσαλονίκης και 3,50 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετική τράπεζα από τη συνεργαζόμενη με την OMONYMA, τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη

Συγκεκριμένα τώρα, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει είτε τηλεφωνικά στο 2312314767 είτε αποστέλλοντας email στο info@omonyma.com (να συμπεριλαμβάνεται ο κωδικός παραγγελίας).

Tο κόστος της νέας αποστολής επιβαρύνει τον πελάτη με 3,00 ευρώ εντός Θεσσαλονίκης και 3,50 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε περίπτωση διαφοράς τιμής υπάρχει & κόστος αντικαταβολής 2,00 ευρώ.

Οι αλλαγές γίνονται με το ποσοστό έκπτωσης της αρχικής παραγγελίας.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι :

OMONYMA

Φραγκίνης 5, Θεσσαλονίκη ΤΚ. 54624

Τηλ.: (+30) 2312314767

Για όλες τις επιστροφές είναι απαραίτητο να προηγηθεί επικοινωνία με την OMONYMA.

Μετά το πέρας των 14 (δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων & χρημάτων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ

Σε περίπτωση δεύτερης (2ης) επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα για την επιστροφή & την παραλαβή της παραγγελίας θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΩΝ

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και να φέρουν το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, στην αρχική τους κατάσταση,μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ).

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις στον έλεγχο του προϊόντος, η OMONYMA οφείλει να επιστρέψει το δέμα πίσω στον καταναλωτή με ‘Χρέωση Παραλήπτη’ ή επικοινωνήσει με τον πελάτη για την επίλυση του ζητήματος.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, η OMONYMA υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Το κόστος της νέας αποστολής βαρύνει τον πελάτη με 3,00 ευρώ για πελάτες εντός Θεσσαλονίκης και 3,50 ευρώ για πελάτες της υπόλοιπης Ελλάδας ανεξαρτήτως ποσού.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάζουν κατασκευαστικό σφάλμα. Τα προϊόντα που παρουσιάσουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά.

Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο, διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης εντός 7 (επτά) ημερολογιακών ημερών. Ωστόσο, η OMONYMA διατηρεί το δικαίωμα, σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο, ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό.

Ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό, η OMONYMA θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Κατά την επιστροφή και την νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής.

Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.